Πως επιδρά η αιδοιοπλαστική στην καθημερινότητα και την ψυχολογία της γυναίκας

Πολλές γυναίκες με μεγάλο μέγεθος των χειλέων των γεννητικών οργάνων τους αντιμετωπίζουν συχνά κάποια λειτουργικά προβλήματα, όπως πόνο κατά την επαφή, ουρολοιμώξεις, δυσκολίες στην τοπική υγιεινή, πόνο στην γυμναστική ή όταν φορούν στενά ρούχα κλπ.

Οργασμός: λίγα πράγματα που ίσως δεν ξέρετε…

Ο οργασμός είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της κάθε ερωτικής επαφής. Είναι η κορύφωση της ερωτικής, σεξουαλικής πράξης. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τον οργασμό:

Ο γυναικολόγος βελτιώνει αισθητικά και ψυχολογικά τη σύγχρονη γυναίκα

 

Η Αισθητική Γυναικολογία είναι μια εξειδίκευση που δίνει λύσεις σε όσες γυναίκες επιθυμούν την αισθητική αλλά και πολλές φορές τη λειτουργική βελτίωση των γεννητικών τους οργάνων. Αυτός ο τομέας της Γυναικολογίας έχει σαν στόχο να βελτιώσει όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση της σύγχρονης γυναίκας, αλλά ταυτόχρονα και την ψυχολογία της.

Νεανικότερη εμφάνιση των γεννητικών οργάνων χωρίς νυστέρι και χωρίς πόνο

 

Πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι η εικόνα των έξω γεννητικών οργάνων μπορεί να φαίνεται πιο γερασμένη, όσο μεγαλώνουν σε ηλικία. Αυτό μπορεί να τους γεμίσει ανασφάλεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό τους ή να προκαλέσει μια μειωμένη ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσιάζει το σώμα τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παραμένει ανοιχτή η είσοδος του κόλπου και αυτό να κάνει πιο εύκολη και πιο συχνή την εμφάνιση κολπίτιδας ή να δημιουργεί άλλα προβλήματα, όπως συχνές ουρολοιμώξεις.

Μεγάλη αύξηση της πλαστικής μικρών χειλέων αιδοίου

 

Πενταπλάσια αύξηση της πλαστικής μικρών χειλέων του αιδοίου έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτές τις επεμβάσεις έγινε για αισθητικούς λόγους, καθώς οι νέες γυναίκες αναφέρουν ότι δεν τους αρέσει η όψη των γεννητικών τους οργάνων και ζητούν να τη βελτιώσουν. «Οι νέες γυναίκες σήμερα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλές διαφορετικές εικόνες και να μαζέψουν εύκολα πληροφορίες για τα θέματα αυτά, κυρίως μέσα από το Ίντερνετ», αναφέρουν ειδικοί.

logo footer

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.