Νεανικότερη εμφάνιση των γεννητικών οργάνων χωρίς νυστέρι και χωρίς πόνο

 

Πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι η εικόνα των έξω γεννητικών οργάνων μπορεί να φαίνεται πιο γερασμένη, όσο μεγαλώνουν σε ηλικία. Αυτό μπορεί να τους γεμίσει ανασφάλεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό τους ή να προκαλέσει μια μειωμένη ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσιάζει το σώμα τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παραμένει ανοιχτή η είσοδος του κόλπου και αυτό να κάνει πιο εύκολη και πιο συχνή την εμφάνιση κολπίτιδας ή να δημιουργεί άλλα προβλήματα, όπως συχνές ουρολοιμώξεις.

Ο γυναικολόγος βελτιώνει αισθητικά και ψυχολογικά τη σύγχρονη γυναίκα

 

Η Αισθητική Γυναικολογία είναι μια εξειδίκευση που δίνει λύσεις σε όσες γυναίκες επιθυμούν την αισθητική αλλά και πολλές φορές τη λειτουργική βελτίωση των γεννητικών τους οργάνων. Αυτός ο τομέας της Γυναικολογίας έχει σαν στόχο να βελτιώσει όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση της σύγχρονης γυναίκας, αλλά ταυτόχρονα και την ψυχολογία της.

Μετά την παρθενορραφή, όπως μετά την πρώτη φορά

 

Η πλαστική αποκατάσταση του παρθενικού υμένα (παρθενορραφή) είναι μια αμφιλεγόμενη διαδικασία που εξαρτάται από τις προσωπικές αντιλήψεις της γυναίκας αλλά και τις οικογενειακές – κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει. Σε κάποιες κοινωνίες η ακεραιότητα του παρθενικού υμένα συμβολίζει την αγνότητα. Η παρθενορραφή είναι μια μικρή διαδικασία την οποία ζητούν γυναίκες από τις οποίες οι κοινωνικές και θρησκευτικές παραδόσεις απαιτούν να παραμείνει παρθένα μέχρι το γάμο της.

Μεγάλη αύξηση της πλαστικής μικρών χειλέων αιδοίου

 

Πενταπλάσια αύξηση της πλαστικής μικρών χειλέων του αιδοίου έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτές τις επεμβάσεις έγινε για αισθητικούς λόγους, καθώς οι νέες γυναίκες αναφέρουν ότι δεν τους αρέσει η όψη των γεννητικών τους οργάνων και ζητούν να τη βελτιώσουν. «Οι νέες γυναίκες σήμερα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλές διαφορετικές εικόνες και να μαζέψουν εύκολα πληροφορίες για τα θέματα αυτά, κυρίως μέσα από το Ίντερνετ», αναφέρουν ειδικοί.

Ψυχολογικές επιπτώσεις αιδοιοπλαστικής

 

Το αποτέλεσμα της μείωσης των μικρών χειλέων του αιδοίου πάνω στην ψυχολογία των γυναικών επιχείρησε να μελετήσει ιατρική έρευνα, που έγινε πρόσφατα. Όπως είναι γνωστό, η άσχημη εμφάνιση των γεννητικών οργάνων μπορεί να προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια στη γυναίκα, που ανησυχεί για την εντύπωση που σχηματίζει ο σύντροφος της για αυτή. Η κακή ψυχολογία της γυναίκας μπορεί να αγγίζει ακόμα και τα όρια της ήπιας κατάθλιψης, σε κάποιες περιπτώσεις.

logo footer

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μουσών 1, 11524 Αθήνα (κόμβος Κηφισίας και Κατεχάκη) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

210 6919 219