ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ & ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, MD, MSc, PhD, IFEPAG.

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Μετά την απόφαση του να ασχοληθεί με την υγεία της γυναίκας, έλαβε την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επέκτεινε τις γνώσεις του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κι έλαβε Master (MSc) από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Το 2009 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Εξωτερικό, στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και στο UCL (University College of London) Hospitals, όπου και ασχολήθηκε με την πλαστική και επανορθωτική χειρουργική και αποκατάσταση των προβλημάτων των γεννητικών οργάνων.

Έλαβε μετά από εξετάσεις Πιστοποίηση Εξειδίκευσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας (FIGIJ), στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο (IFEPAG, Part I and II ).

Διετέλεσε Διευθυντής στην Ευρωπαϊκή Εταιρία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας (European Association of Paediatric and Adolescent Gynaegocology – EURAPAG) από το 2008 εως 2016.

Έχει λάβει 4 βραβεία και διακρίσεις.

Έχει λάβει υποτροφία ως καλύτερος νέος Επιστήμονας.

Έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε περιοδικά Διεθνούς κύρους (PubMed) και είναι σύμβουλος έκδοσης σε αρκετά Διεθνή Περιοδικά.


Από το 2020, ο Δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος εκλέχτηκε στη θέση του Επ. Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Με την  ανάληψη νέων καθηκόντων σε υπεύθυνες θέσεις στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, έχει την ευκαιρία να παρέχει νέες υπηρεσίες και φροντίδα και στις γυναίκες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, εκτός από αυτές που ήδη εδώ και χρόνια φροντίζει σε ιδιωτική βάση. Με την τοποθέτηση του στο Τμήμα Επανορθωτικής Χειρουργικής Συγγενών Ανωμαλιών, αποκτώνται νέες εμπειρίες αλλά και η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν γυναίκες που επιθυμούν να βρουν με ασφάλεια μια λύση στο πρόβλημα τους.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & LASER ‘ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ’

 

H επιστημονική πορεία του Αθανάσιου Χριστόπουλου ξεκινά περίπου 35 χρόνια πριν στην Ιατρική Σχολή. Το 1988 λαμβάνει με «Άριστα» το πτυχίο του και συνεχίζει την εκπαίδευσή του στην Πλαστική Χειρουργική.

Ελλάδα, Αγγλία, Ουαλία, ΗΠΑ έγιναν σταθμοί για την καλύτερη εκπαίδευση στην Πλαστική, Επανορθωτική, Αισθητική Χειρουργική.

Απέκτησε πολύπλευρη πείρα σε νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

• ΤΖΑΝΕΙΟ - Α’ Χειρουργική Κλινική
• ΜΕΤΑΞΑ – Ογκολογικό – Κλινική Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής
• BOOTH HALL, Manchester, UK - Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδα Εγκαυμάτων
• Πανεπιστημιακό WITHINGTON, Manchester, UK - Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδα Εγκαυμάτων
• Πανεπιστημιακό WYTHENSHAWE, Manchester, UK - Τμήμα ΩΡΛ
• CARDIFF ROYAL INFIRMARY, Cardiff, UK - Τραυματιολογικό Κέντρο
• QUEEN VICTORIA HOSPITAL, Blackpool, UK
• ROYAL LIVERPOOL HOSPITAL, Liverpool, UK
• KING’S MILL HOSPITAL, Wakefield, UK
• MANHATAN EYE, EAR, & THROAT HOSPITAL, New York, USA - Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής

Το 1999 δημιουργεί την «Αισθητική Ανάπλαση» ένα πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής με στόχο την παροχή ευρύτατης ποικιλίας υπηρεσιών ομορφιάς με υψηλά επιστημονικά στάνταρ. Στην «Αισθητική Ανάπλαση», από τότε μέχρι και σήμερα, προσφέρονται απλές αλλά και περίπλοκες διαδικασίες που εφαρμόζονται κατά περίπτωση ανάλογα με την ανάγκη, το πρόβλημα και την επιθυμία της γυναίκας και του άνδρα.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι:

Μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS),
Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Laser Αισθητικής Χειρουργικής (ESLAS),
Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής,
Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής και
Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Επίσης είναι:
Επιστημονικός Διευθυντής της διεθνούς εταιρείας Advanced Hair Studios για την περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και
TEOXANE EXPERT στην Ελλάδα.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος εφαρμόζει έμπρακτα την άποψή του ότι όσο απλή κι αν είναι μια διαδικασία, πρέπει να γίνεται με προσοχή, γνώση, εμπειρία κι ενδιαφέρον. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και θα κάνει το άτομο ικανοποιημένο κι ευτυχισμένο.

 

Pin It

logo footer

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.