ΚΟΣΤΟΣ ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

 

Το κόστος της επίσκεψης ή μιας επέμβασης αιδοιοπλαστικής απασχολεί αρκετές φορές τη γυναίκα. Ακόμα περισσότερο, για κάποιες γυναίκες μπορεί να αποτελεί και ανασταλτικό παράγοντα που τις εμποδίζει να φροντίσουν την υγεία τους. Πρέπει όμως να είναι ξεκάθαρο ότι το κόστος της γυναικολογικής εξέτασης ή η τιμή κάποιας επέμβασης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Όπως είναι αναμενόμενο, το κόστος εξαρτάται από το τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε γυναίκας. Ανάλογα με το τι ακριβώς απαιτεί η κατάσταση της κάθε γυναίκας το κόστος εξατομικεύεται και σίγουρα δεν είναι «εξωπραγματικό».

 

αιδοιοπλαστικη τιμη κοστος

 

Κόστος και επιλογή γυναικολόγου

Κάθε γυναικολόγος έχει την υποχρέωση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στις γυναίκες που τον εμπιστεύονται. Ο δικός μας στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που θα οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα και στη λύση του προβλήματος με ασφάλεια. Χρειάζεται προσοχή, γιατί δεν μπορεί το κόστος να είναι το κριτήριο για να επιλέξουμε γιατρό. Φθηνές υπηρεσίες που προσφέρονται από διάφορους, έχουν συχνά κακό αποτέλεσμα. Οι φθηνές λύσεις μπορεί να είναι αναξιόπιστες και δεν προσφέρουν πολλές φορές το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος μπορεί να κρύβουν ακόμα και κίνδυνο για την υγεία των γυναικών. Από την άλλη μεριά, η ανάγκη της γυναίκας για πρόληψη και προστασία της υγείας της πρέπει να είναι σεβαστή από το γιατρό. Έτσι, πρέπει να γίνεται προσπάθεια ο γυναικολόγος να προσφέρει οικονομικές λύσεις σε προσιτές τιμές στις γυναίκες, που να είναι προσιτές σε όσες το δυνατό περισσότερες, ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν και να προφυλάξουν την υγεία τους.

 

Κόστος αιδοιοπλαστικής

Πολλές φορές, λόγω έλλειψης ενημέρωσης, η γυναίκα έχει μια στρεβλή «εικόνα» για το είδος της επέμβασης αιδοιοπλαστικής που θέλει κι έχει επιλέξει να κάνει. Στην πλειονότητά τους οι επεμβάσεις αιδοιοπλαστικής είναι διαδικασίες που δεν έχουν την ανάγκη διανυκτέρευσης στην κλινική, ειδικής αναισθησίας ή ειδικού χώρου χειρουργείου. Η απουσία όλων των παραπάνω κάνει ιδιαίτερα προσιτό το κόστος και την συνολική τιμή των επεμβάσεων αιδοιοπλαστικής, που εξατομικεύεται ανά περίπτωση.

Στο Κέντρο μας, οι προσπάθειες μας αποσκοπούν στην εξασφάλιση ενός αρίστου αποτελέσματος, με οικονομικά προσιτές λύσεις. Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί να χαρεί τον έρωτα και τη ζωή, να αποκτήσει παιδιά και να δημιουργήσει την οικογένεια της όταν το αποφασίσει, ενώ είναι ήσυχη για τη γυναικολογική της Υγεία.

Pin It