Πλαστική G-spot

Τι είναι το σημείο G?

Το G-spot είναι μια μικρή περιοχή μέσα στον κόλπο της γυναίκας στην οποία καταλήγουν πολλά νεύρα. Έτσι, το σημείο G έχει πολύ μεγάλη ευαισθησία. Ως αποτέλεσμα, ο ερεθισμός του σημείου αυτού είναι πολύ σημαντικός για το γυναικείο οργασμό. Πολλές γυναίκες, που έχουν κολπικούς οργασμούς, αναφέρουν ότι ο ερεθισμός του σημείου G μπορεί να αυξήσει την ένταση και τον αριθμό των οργασμών τους και να φτάσουν ακόμα και σε πολλαπλούς και επαναλαμβανόμενους οργασμούς. Η θέση, αλλά και η έκταση της επιφανείας του σημείου αυτού, μπορεί σε κάποιες γυναίκες να είναι διαφορετικό.  Πάντως, στις περισσότερες γυναίκες το σημείο αυτό είναι στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου.

Τι πρόβλημα υπάρχει?

Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν χαλάρωση του κόλπου έχουν μειωμένη  αισθητικότητα στο G-spot . Έτσι, η ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι μειωμένη και η ερωτική τους ζωή είναι προβληματική, τόσο για τις ίδιες όσο και για τους συντρόφους τους.

Γιατί να κάνω την αύξηση?

Η αύξηση – μεγέθυνση του σημείου G βοηθά στο μεγαλύτερο ερεθισμό του σημείου αυτού και έτσι βελτιώνει την ερωτική ικανοποίηση τους. Η σεξουαλική τους ευχαρίστηση επανέρχεται στο επίπεδο που ήταν παλαιότερα.
Η σεξουαλική ικανοποίηση αυξάνεται και φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό.
Η γυναίκα όχι μόνο αισθάνεται μεγαλύτερη ερωτική ευχαρίστηση, αλλά προσφέρει και στο σύντροφο της κόμα μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.


gspot


Πως γίνεται?

Η εφαρμογή είναι απλή. Σκοπός είναι να ενισχύσουμε την περιοχή του σημείου G και έτσι να αυξηθεί η τριβή και ο σεξουαλικός ερεθισμός. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά. Με την βοήθεια απλού εξοπλισμού και με τοπική αναισθησία γίνεται εφαρμογή στο ιατρείο και η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά. Η γυναίκα τοποθετείται στην εξεταστική καρέκλα και ο γυναικολόγος την εξετάζει κολπικά. Η γυναίκα είναι αυτή που θα καθοδηγήσει το γιατρό, για να προσδιορίσουμε που ακριβώς βρίσκεται το σημείο G.
Τα ενέσιμα υλικά (υαλουρονικό οξύ και άλλα) που χρησιμοποιούνται μπορούν να φέρουν μια πραγματική επανάσταση στην ερωτική τους ζωή. Είναι απλή μέθοδος, χωρίς χειρουργικές τομές και ράμματα. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι απόλυτα φυσικό και προέρχεται κάποιες φορές από το σώμα της ίδιας της γυναίκας. Ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει από 6 μήνες μέχρι και πολύ περισσότερο.

Τι επιπλοκές μπορεί να υπάρχουν?

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα φυσικά. Δεν υπάρχουν ορμόνες και η διαδικασία δεν έχει χειρουργικές τομές και ράμματα. Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι οι πιθανές επιπλοκές είναι εξαιρετικά σπάνιες και η διαδικασία είναι ασφαλής .

Πονάει?

Η μεγέθυνση του σημείου G είναι μια εύκολη εφαρμογή, που γίνεται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Δεν υπάρχουν χειρουργικές τομές και ράμματα και συνεπώς δεν προκαλεί σημαντικό πόνο.

Πρέπει να μείνω σπίτι? Να προσέχω κάτι?

Όχι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κάποια ιδιαίτερη προσοχή. Η γυναίκα, αμέσως μετά τη διαδικασία, μπορεί να συνεχίσει κανονικά το καθημερινό της πρόγραμμα, χωρίς περιορισμούς.

Πότε μπορώ να κάνω σεξ αν κάνω πλαστική στο σημείο G?

Οι σεξουαλικές επαφές μπορούν να συνεχιστούν από την ίδια κιόλας ημέρα.

Ποιες γυναίκες μπορούν να το ωφεληθούν?

Η εφαρμογή της αύξησης του σημείου G αφορά όσες γυναίκες έχουν σεξουαλική δραστηριότητα με κολπικές επαφές. Από τις γυναίκες αυτές, υποψήφιες για τη διαδικασία είναι όσες έχουν προβλήματα ικανοποίησης. Στις γυναίκες που η σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι μειωμένη (και συνεπώς δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό) η επέμβαση μπορεί σε μεγάλο ποσοστό να βελτιώσει την κατάσταση.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας?

Οι γυναίκες που υπεβλήθησαν σε αυτή τη διαδικασία δηλώνουν υψηλά ποσοστά ικανοποίησης. Περίπου το 90% των γυναικών αυτών αναφέρει αύξηση της ερωτικής ευχαρίστησης. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου 3-6 μήνες.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία?

Όχι, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Η διαδικασία μοιάζει με αυτή ενός τεστ Παπανικολάου και της γυναικολογικής εξέτασης.

Pin It