Νεανικότερη εμφάνιση των γεννητικών οργάνων χωρίς νυστέρι και χωρίς πόνο

 

Πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι η εικόνα των έξω γεννητικών οργάνων μπορεί να φαίνεται πιο γερασμένη, όσο μεγαλώνουν σε ηλικία. Αυτό μπορεί να τους γεμίσει ανασφάλεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό τους ή να προκαλέσει μια μειωμένη ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσιάζει το σώμα τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παραμένει ανοιχτή η είσοδος του κόλπου και αυτό να κάνει πιο εύκολη και πιο συχνή την εμφάνιση κολπίτιδας ή να δημιουργεί άλλα προβλήματα, όπως συχνές ουρολοιμώξεις.

Neaniko aidoio
Η όψη των «γερασμένων» γεννητικών οργάνων μπορεί να συμβεί και μετά από δίαιτα, η οποία μπορεί να μειώσει την ποσότητα του λίπους και στα χείλη του αιδοίου , με αποτέλεσμα να φαίνονται περισσότερες ρυτίδες και μια εικόνα ατροφίας.


Μέχρι σήμερα, οι περισσότερες από τις γυναίκες που ήθελαν μια αποκατάσταση της νεανικότερης εμφάνισης των γεννητικών οργάνων τους, κατέφευγαν συνήθως σε επεμβάσεις. Σήμερα όμως ο γυναικολόγος διαθέτει ένα ακόμα «όπλο» για την αναζωογόνηση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας, χωρίς καμία επέμβαση, χωρίς σημαντικό άλγος και χωρίς νοσηλεία σε νοσοκομείο.


Σε ειδικό σεμινάριο που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, παρουσιάστηκε ένα νέο υλικό, μια ειδική φόρμουλα υαλουρονικού οξέως. Το συγκεκριμένο υλικό είναι προορισμένο για  τη συμπλήρωση κι ανανέωση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου και είναι το μόνο εγκεκριμένο για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο Δρ Παναγιώτης Χριστόπουλος απάντησε σε ερωτηματικά που αφορούν στην ασφάλεια του προϊόντος κι επεσήμανε τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει. Επίσης, έγινε εκτεταμένη εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην εφαρμογή της θεραπείας.


Όπως ανέφερε ο Δρ. Παναγιώτης Χριστόπουλος: «Με τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερο όγκο στα χείλη του αιδοίου και έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα να μειώσουμε ή και εξαφανίσουμε την παρουσία ρυτίδων, που έχουν ως αποτέλεσμα τη γερασμένη εικόνα των γεννητικών οργάνων. Μέσα σε λίγο χρόνο, χωρίς κάποια σημαντική παρενέργεια, με ασφάλεια και χωρίς πόνο μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα, να δώσουμε στη γυναίκα και πάλι την αυτοπεποίθησή της και να τονώσουμε τη σχέση της με τον ερωτικό της σύντροφο. Με απόλυτη ασφάλεια, οι γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν το νυστέρι και το χειρουργείο, έχουν σήμερα τη δυνατότητα να βελτιώσουν την εικόνα του σώματος τους και έτσι να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η νέα μη-επεμβατική μέθοδος».


Με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων πάνω στα σύγχρονα δεδομένα της Επιστήμης ο γυναικολόγος μπορεί να προσφέρουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις στη σύγχρονη γυναίκα που σήμερα προσέχει το σώμα της κι αναζητά μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Pin It

logo footer

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.