Πως επιδρά η αιδοιοπλαστική στην καθημερινότητα και την ψυχολογία της γυναίκας

Πολλές γυναίκες με μεγάλο μέγεθος των χειλέων των γεννητικών οργάνων τους αντιμετωπίζουν συχνά κάποια λειτουργικά προβλήματα, όπως πόνο κατά την επαφή, ουρολοιμώξεις, δυσκολίες στην τοπική υγιεινή, πόνο στην γυμναστική ή όταν φορούν στενά ρούχα κλπ.

aidoioplastiki gynaika psychologia

Επίσης μπορεί να υπάρχει αισθητικό πρόβλημα που να δημιουργεί άγχος και ντροπή στη γυναίκα απέναντι στο σύντροφο της, στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου, στην παραλία με το μαγιό της, με αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Η αιτία μπορεί να είναι η συνεχής τριβή, οι αυξημένες ορμόνες ή «κατασκευαστικοί» λόγοι.

 

Πλαστική μικρών χειλέων

Λύση στα παραπάνω δίνει η πλαστική μικρών χειλέων του αιδοίου, που απαλλάσσει τη γυναίκα από το πρόβλημα που την απασχολεί και βελτιώνει την καθημερινότητά της αλλά και την ψυχολογία της. Η πλαστική μικρών χειλέων μπορεί να γίνει με διαφορετικές τεχνικές ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Η γυναίκα μαζί με το γιατρό θα συζητήσουν την κατάσταση και τα προβλήματα της γυναίκας και θα επιλέξουν ποια τεχνική θα διορθώσει καλύτερα το πρόβλημα.

 

Ψυχολογική επίδραση της αιδοιοπλαστικής στη γυναίκα

Σε μελέτη που έγινε για να ερευνήσει αν υπάρχει βελτίωση στα συμπτώματα μετά την επέμβαση πλαστικής μικρών χειλέων αιδοίου, βρέθηκε ότι πριν από την επέμβαση όλες οι γυναίκες είχαν τουλάχιστον ένα από τα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω και μάλιστα ο μέσος ορός των γυναικών αναφέρει συνδυασμό πολλών προβλημάτων ταυτόχρονα και όχι μόνο ένα από αυτά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, σχεδόν όλες οι γυναίκες που υποβλήθηκαν σε πλαστική μικρών χειλέων αιδοίου απελευθερώθηκαν από τα προβλήματα που είχαν με τεράστια ποσοστά επιτυχίας στη μείωση του πόνου κατά την επαφή ή όταν φορούν στενά ρούχα, ενώ παρατηρήθηκε και μεγάλη αύξηση της αυτοπεποίθησης τους σχετικά με την εμφάνιση τους στην ερωτική ζωή τους, καθώς και βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Τα ποσοστά επιτυχίας πλησιάζουν το 100%, χωρίς να εμφανίζονται ιδιαίτερα προβλήματα από την επέμβαση ή μετά από αυτή.

Αυτή η νέα μελέτη δείχνει τη βελτίωση των συμπτωμάτων σε ατομική βάση καθώς μέτρησε τα προβλήματα των γυναικών πριν και μετά την επέμβαση. Η μελέτη απέδειξε ότι η πλαστική μικρών χειλέων αιδοίου έχει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο στον τομέα της ψυχολογίας της γυναίκας όσο και στον τομέα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς της και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

 

Pin It

logo footer

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.