Ψυχολογικές επιπτώσεις αιδοιοπλαστικής

 

Το αποτέλεσμα της μείωσης των μικρών χειλέων του αιδοίου πάνω στην ψυχολογία των γυναικών επιχείρησε να μελετήσει ιατρική έρευνα, που έγινε πρόσφατα. Όπως είναι γνωστό, η άσχημη εμφάνιση των γεννητικών οργάνων μπορεί να προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια στη γυναίκα, που ανησυχεί για την εντύπωση που σχηματίζει ο σύντροφος της για αυτή. Η κακή ψυχολογία της γυναίκας μπορεί να αγγίζει ακόμα και τα όρια της ήπιας κατάθλιψης, σε κάποιες περιπτώσεις.

Αύξηση αιδοιοπλαστικής

Η πλαστική του αιδοίου, για αισθητικούς λόγους, είναι μια διαδικασία που έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν να διορθώσουν ό,τι τις ενοχλεί στα γεννητικά όργανα τους. Για αυτό το λόγο, νέες ασφαλείς τεχνικές έχουν αναπτυχθεί και εφαρμόζονται από ιατρούς που έχουν γνώσεις και εμπειρία πάνω σε αυτά τα θέματα. Η μείωση των χειλέων του αιδοίου είναι η συχνότερη αισθητική παρέμβαση για τις γυναίκες που αναζητούν μια πιο νεανική και καλαίσθητη εμφάνιση των γεννητικών οργάνων τους.

Ψυχισμός γυναικών μετά από πλαστική αιδοίου

Στη έρευνα μελετήθηκε η ψυχολογία γυναικών που ήθελαν να κάνουν πλαστική αιδοίου, πριν και μετά από την παρέμβαση στα γεννητικά όργανα τους. Από επιστημονικές μετρήσεις που έγιναν φάνηκε ότι, σχεδόν όλες οι γυναίκες που προχώρησαν σε πλαστική του αιδοίου τους είχαν βελτίωση της ψυχολογίας τους, λίγο μετά από την αποθεραπεία τους.
Η πιο σημαντική βελτίωση του ψυχισμού φάνηκε κυρίως σε όσες είχαν κάνει μείωση των μικρών χειλέων του αιδοίου τους. Σημαντική βελτίωση υπήρχε και στη σεξουαλική λειτουργία αυτών των γυναικών μετά από την πλαστική των γεννητικών οργάνων τους.

Έτσι, η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η πλαστική των χειλέων του αιδοίου μπορεί να βελτιώσει πραγματικά την ψυχολογία των γυναικών σε ότι αφορά στην εικόνα που έχουν για τα γεννητικά όργανά τους.

Pin It

logo footer

Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ MD, MSc, PhD, IFEPAG
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΕΠ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα) | Τ.: 210 6919219 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.